Sør-Varanger bibliotek ønsker å være en aktiv møteplass for folk i alle aldre. Derfor arrangerer vi diverse aktiviteter for store og små.

 
 

Bibliotektirsdag

Tirsdagen kjører vi parallelt program for ungdom og voksne. Vi varier mellom film, debatt, quiz, foredrag og mer. (Se Hva Skjer for detaljert program)
 

Reodorklubben

Høsten 2018 holder Reodorklubben Kirkenes til i 1. etg på biblioteket. Klubben har som mål å begeistre og inspirere barn og unge til å være kreative, nyskjerrige og oppfinnsomme. Klubben er et lavterskeltilbud for unge skaperspirer. 
 

Språkhjelpa

Målgruppen for språkhjelpa er alle voksne som holder på å lære seg norsk. På språkhjelpa har vi en gjeng frivillige som består av både personer med pedagogisk bakgrunn og ikke. Men alle er like viktige og kan bidra på forskjellige måter. All honnør til dem!
Språkhjelpa er lagt opp «uformelt» og det er ingen undervisningsopplegg. Det er lagt opp til ulike aktiviteter: lesing, gramatikk, spill, snakking etc. Slik kan hver enkelt drive med det de ønsker.
 

For de små

Gratis familieunderholdning hver lørdag på biblioteket klokka 12.00! «For de små» er hovedsakelig rettet mot barn i alderen 3-6 år, men alle er selvfølgelig velkommen.

(Redusert program Juni-August, samt Desember-Januar)