Sør-Varanger bibliotek ønsker å være en aktiv møteplass for folk i alle aldre. Derfor arrangerer vi diverse aktiviteter for store og små.

 

 
 

Bibliotektirsdag

Tirsdagen kjører vi parallelt program for ungdom og voksne. Vi varier mellom film, debatt, quiz, foredrag og mer. (Se våre facebook-sider for detaljert program)
 

Reodorklubben

Våren 2019 holder Reodorklubben Kirkenes til i 1. etg på biblioteket. Klubben har som mål å begeistre og inspirere barn og unge til å være kreative, nyskjerrige og oppfinnsomme. Klubben er et lavterskeltilbud for unge skaperspirer. 
 

Språkhjelpa

Målgruppen for språkhjelpa er alle voksne som holder på å lære seg norsk. På språkhjelpa har vi en gjeng frivillige som består av personer både med og uten pedagogisk bakgrunn. Men alle er like viktige og kan bidra på forskjellige måter. All honnør til dem!
Språkhjelpa er lagt opp «uformelt» og det er ingen undervisningsopplegg. Det er lagt opp til ulike aktiviteter: lesing, gramatikk, spill, snakking etc. Slik kan hver enkelt drive med det de ønsker. Hver torsdag kl 16-18. 
 

For de små

Gratis familieunderholdning hver lørdag på biblioteket klokka 12.00! «For de små» er hovedsakelig rettet mot barn i alderen 3-6 år, men alle er selvfølgelig velkommen. Her varierer det mellom fargelegging, eventyrstund og film. Følg med på våre facebook-sider for detaljert program. 

(Redusert program Juni-August, samt Desember-Januar)