Vi sender LIVE fra Várdobáiki samisk senter, Tjeldsund hvor vi møter Roger Albrigtsen i samtale om bokserien krigsseilere i nord.
Det er mulig å sende inn spørsmål man har til Albrigtsen på forhånd. Ta kontakt med oss på biblioteket så videreformidler vi.
Sør-Varanger biblioteks 3. etasje, kl 18.30
Informasjon om forfatteren og arrangementet:
Forfatter, foredragsholder og frilansjournalist Roger Albrigtsen kommer opprinnelig fra Evenes i Nordland. Han er født i Harstad i 1971.
Forfatteren bor nå i Porsanger, og har utgitt ni bøker med tema fra den andre verdenskrig i Nord-Norge.
Albrigtsen arbeider nå med den tredje boken i serien Krigsseilere fra nord. De to første omhandlet krigsseilere med røtter i Finnmark og Troms, mens den siste tar for seg de dramatiske historiene om krigsseilere med røtter i Nordland.
Forfatteren vil holde et foredrag om krigsseilerhistorien med vekt på krigsseilerne fra Nord-Norge. Han kommer også til å fortelle om arbeidet med å skaffe informasjon og skrive bøkene.
Vi vil også få innblikk i noen sterke og nære historier fra arbeidet med tidligere bøker.
I tillegg vil være en samtaleleder, der det snakkes om temaet. Da vil det være mulighet til å stille spørsmålene som er innsendt.
Arrangør:
SøT-bibliotekan, dvs. folkebibliotekene i Sør-Troms og Bok- og kulturbussen.
Arrangementet skal fysisk finne sted på Várdobáiki samisk senter som er lokalisert i nabobygningen til Tjeldsund bibliotek.
Vertskapet er et samarbeid mellom Várdobáiki samisk seter, Tjeldsund bibliotek og Bok- og kulturbussen.
Translate »