Torsdag 3. august kl. 14:00.
Lanseringsforedrag på Sør-Varanger bibliotek
En hyllest til 1960-årgangen
Det har gått mer enn femtifem år siden 1960-årgangen møtte til første skoledag, og nå er det på tide med en liten hyllest til mine medelever i Sør-Varanger. Her er fullstendige lister over hvem av oss som gikk i hvilken klasse – og når – på både Bjørnevatn og Kirkenes skole i perioden 1967 til 1976. Komplett med hvilke klasseforstandere vi hadde, hvem som bodde på internatene, hvilke skole elevene kom fra, GSV- og Natounger, samt resultatlister fra sport og idrett, for å nevne noe. Dessuten tørre tall i form av statistikk, ispedd historikk, betraktninger og annet relevant stoff.
I boken kan du risikere å se deg selv igjen førsteklassebilder, konfirmasjonsbilder eller fra turer, utflukter og arrangementer og annet fra skoletiden. Mer enn 150 bilder av oss er med, hvorpå jeg har identifisert de aller, aller fleste personene.
Selv om verket først og fremst er skrevet for 1960-årgangen, mener jeg bestemt at også andre kan ha interesse av et slikt dypdykk ned i kommunens skolehistorie.
Lanseringsforedrag på Sør-Varanger bibliotek torsdag 3. august kl. 14:00. Deretter vil den være til salgs på min stand utenfor Hamres forretning i Dr. Wessels gate fredag og lørdag under Kirkenesdagene.
Translate »