Velkommen til Lytt | Prat, en drop-in høytlesningslesesirkel på Sør-Varanger bibliotek! 😀

Vi inviterer deg til å slippe det du har i hendene, komme til biblioteket, og ha vel en time sammen med oss hvor du fullt og helt kan synke inn i litteraturen. 🙂

Vi spanderer en kopp kaffe eller te, og ellers er det selvsagt gratis å delta. Ingen påmelding.

Rent praktisk fungerer det slik: Mona fra fylkesbiblioteket leder høytlesningen. Hun leser en novelle og et dikt. Hvis du ønsker det er du velkommen til å dele tanker og assosiasjoner som dukker opp. Hva vi skal lese er en overraskelse!

Fredag 24. januar kl. 12.30

Kjært barn har mange navn, og denne måten å ha lesesirkel på kan kalles Shared reading, lesekafé, drop-in lesesirkel, hjernespa (!), eller høytlesningslesesirkel.
Ta gjerne kontakt med Mona på mona.fonnes@tffk.no om du lurer på noe! Vi sees!

Vi ønsker å holde Lytt | Prat ca. en gang i måneden fremover. Følg biblioteket for neste dato!