« Alle Arrangementer

• Dette arrangement har allerede funnet sted.

Den franske ambassade med «Consular Pop Up» hos Sør-Varanger bibliotek

15 februar @ 11:00 - 12:45

pop up konsulat turne
Den franske ambassaden i Norge arrangerer «Consular Pop Up» i Sør-Varanger biblioteks 1. etasje torsdag 15. februar fra 11.00 til 12.45.
Kom og møt den franske konsulen Peggy Scremin og honorærkonsulen i Kirkenes, Gunnar Schaanning Kollstrøm, for å diskutere konsulære prosedyrer som angår franskmenn bosatt i Finnmark, eller rett og slett for å diskutere fransk-norsk samarbeid!
L’Ambassade de France en Norvège organise un « Pop Up Consulaire » au foyer de la bibliothèque Sør-Varanger le jeudi 15 février 2024 de 11h à 12h45.
A cette occasion, venez rencontrer la consule française Peggy Scremin et le consul honoraire à Kirkenes Gunnar Schaanning Kollstrøm pour discuter des démarches consulaires qui concernent les Français installés au Finnmark, ou tout simplement pour échanger sur la coopération franco-norvégienne !

portrett av fransk konsul

logo fransk ambassade